gwmedia-logo

De basis

Een logo was er al. Van daaruit konden we verder bouwen aan de huisstijl. We pakten bijvoorbeeld de kleuren uit het logo en maakten vaste huisstijlelementen van de vormen. Die zie je nu terug op de hele website. Lekker herkenbaar! Om die herkenbaarheid nog beter neer te zetten, was er nieuw beeldmateriaal nodig. Daarom zijn er op o.a. op locatie nieuwe sfeerfoto’s gemaakt.

De aanpak

Samen met Niels Hoekstra gingen we op zoek naar de balans tussen een toegankelijke uitstraling en de juiste mate van flexibiliteit om iedere bezoeker te bedienen. Zowel de techniek als het ontwerp van de website is volledig  ingestoken op de beleving van de websitebezoeker. Dit kun je o.a. terug zien in de effectieve menustructuur.

Een kleine impressie van ons werk

De modernste bakker van Leeuwarden.

Makkelijk te beheren

Een van de wensen was een makkelijk te beheren CMS systeem. Een CMS systeem waarin de medewerkers van The Bakery Leeuwarden makkelijk zelf content kunnen beheren, formulieren kunnen aanpassen en persoonsgegevens kunnen doorvoeren. Op basis van deze wensen hebben we gekozen voor het Wordpress CMS: volledig naar wens in te richten, te koppelen aan bestaande systemen én eenvoudig in beheer.

Makkelijk uit te breiden

WordPress is zo ingericht dat content makkelijk te wijzigen is voor iedereen. Het is gemakkelijk om te leren hoe je de website zelf beheert. Hierdoor ben je voor wijzigingen niet meer afhankelijk van de webbouwer. Betalen voor contentwijzigingen, wachten op aanpassingen en het ontbreken van een transparante urenindicatie, dat is allemaal echt niet meer van deze tijd. Je wilt meebewegen met de markt, inspelen op trends en snel reageren op jouw klanten. WordPress kan je hierin faciliteren.

Snel, flexibel en voordelig

Bij WordPress is het heel makkelijk om je website uit te breiden met pagina’s en/of functionaliteiten. De website wordt namelijk modulair opgebouwd, waardoor het altijd mogelijk is om uit te breiden. Vanwege het open source karakter, betaal je ook geen licentiekosten. Dat is een groot voordeel als je het vergelijkt met andere aanbieders in de markt.
Ik ben zeer tevreden met de samenwerking! Communicatie verloopt vlot en de websites presteren altijd boven verwachting!