gwmedia-logo

Hoe gaan wij te werk?

De werkwijze

Iedere opdracht is weer een nieuwe leuke uitdaging maar de werkwijze blijft hetzelfde. Wij werken volgens een stappenplan om structureel, snel en nauwkeurig voor jou aan het werk te gaan. Dit stappenplan helpt jou ook om overzicht te houden en weet je precies wat je bij de bouw van een website of webshop kunt verwachten.

Wat kost het?

Dit is denk ik de vraag die iedere webdesigner heeft meest gesteld krijgt. Niet gek natuurlijk, want jij bent je gewoon bewust van de kosten, net zoals wij dat ook ook zijn. Er is alleen geen eenduidig antwoord op deze vraag. Maar om jou toch een indicatie te kunnen geven, heeft GW Media wel een aantal vanaf prijzen op de website vermeld.

1. Strategie & Advies

Wat is het doel, wie is de doelgroep? Hoe gaat de site gebruikt worden? Ontwikkelen we mobile-first? Wat voor content gaan we tonen? Hoe zou de navigatie het beste kunnen werken? Wat kunnen we verzinnen om de gebruiksvriendelijkheid zo goed mogelijk in te richten?

Veel is bespreekbaar en mogelijk. Het resultaat? Een glashelder advies, een slimme strategie en een krachtig ontwerp om van jouw idee een succes te maken.

image-text
image-icon

2. Concept & Design

Simpel, herkenbaar, onderscheidend en gebaseerd op je merkverhaal. Je logo moet groots op een spandoek en bescheiden in de hoek kunnen staan. De huisstijl combineert alle visuele aspecten van je merk, zoals bijvoorbeeld lettertype, kleur, vormentaal, fotografie, video, patronen, etc.

Zit er meer in je merk? Of begin je met iets nieuws? Een goed merk heeft een helder en onderscheidend verhaal en gaat verder dan logo en kleuren.

image-text
image-icon

3. Website ontwikkeling

Wij zien webdesign als onderdeel van Creatie. Dus van strategie naar wireframe (functionele schetsen) tot en met werkende HTML. Onze websites zijn altijd responsive en retina-ready: ze passen zich automatisch aan verschillende schermformaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones.

Onze WordPress websites zijn modulair opgezet, wat betekent dat we een solide basisstructuur creëren die uitgebreid kan worden met extra functies en modules.

image-text
image-icon

4. Hosting & Onderhoud

Iedere website heeft een hostingpakket nodig, je bent vrij om deze af te sluiten waar je wilt. Bij een externe provider of bij ons.

Bij GW Media verzorgen wij ook de volledige hosting op maat. GW Media voert het beheer en onderhoud van de benodigde servers en netwerkcomponenten uit om de uptime van 99,9% te kunnen garanderen.

image-text
image-icon
Bijzonder deskundig advies en vlotte bouw van onze nieuwe website, GW Media staat je bij met raad een daad en reageert snel op onze vragen.

Duco Pietjou

Nobis Cura Futuri

Geweldige persoonlijke service met prima kwaliteit! Voor iedereen aan te bevelen aangezien het ook nog eens betaalbaar is.

Rudie Span

Span Lijm- en metselwerken

Erg prettig gewerkt met GW Media, snel en professioneel. Niet te beroerd om te ondersteunen en staat klaar als er problemen zijn. Niets dan lof!

Wietze van Wieren

Homme Siebenga Bouw

Als je direct contact, een goed luisterend oor, iemand die meedenkt en afspraken nakomt belangrijk vindt is GW Media het juiste bedrijf!

Janette Haring

DogNL

Ik ben zeer tevreden met de samenwerking! Communicatie verloopt vlot en de websites presteren altijd boven verwachting!

Niels Hoekstra

The Bakery Leeuwarden

00 / 00
artwork-2