Klantgericht, efficiënt en alles onder 1 dak

Bij GW Media hebben wij alle denkbare disciplines in huis of binnen vertrouwd handbereik. Om u een goed beeld te geven van wat wij maken, kunt u ons werk bekijken.

300+

Succesvolle projecten

Nieuwe website nodig?

Wij bouwen alles op maat aan de hand van uw wensen

Geen idee waar te beginnen? De huidige website van het bedrijf is gedateerd. Niemand is er meer blij mee. Er zijn betere sites. De salesafdeling kan wel wat meer leads gebruiken.

Hulp nodig bij het meedenken van het project? En bij de uitvoering in design en ontwikkeling? Dan zijn wij de oplossing!

Als wij een nieuwe website ontwerpen en ontwikkelen, dan doen wij dit met maar 1 doel. Hij moet aantoonbaar beter presteren dan de oude website.

Onze uitgebreide diensten

Wij lossen digitale problemen
op met creatieve flair

Website bouwen

Een website heeft veel verschillende functionaliteiten gericht op conversie. Wij leveren maatwerk gebaseerd op uw wensen en behoeftes.

Webshop bouwen

Wilt u uw eigen webshop beginnen, maar heeft u nog een klantvriendelijke webshop nodig? GW Media bouwt deze voor u.

Logo & huisstijl design

Het is voor buitenstaanders de eerste kennismaking met uw organisatie, een eerste indruk kunt u tenslotte maar eenmaal maken.

Online vindbaarheid

Een website dient goed gevonden te worden door de doelgroep. Online vindbaarheid is daarom van groot belang voor u als organisatie.

Periodiek onderhoud

Een website dient goed gevonden te worden door de doelgroep. Online vindbaarheid is daarom van groot belang voor u als organisatie.

AVG Wetgeving

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet in werking, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Is uw website al veilig?

Wat anderen van GW Media vinden

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers

300+

Succesvolle projecten