gwmedia-logo

Dit is wat wij doen.

Branding & Design

Branding & Design is de magische mix die een merk tot leven brengt. Het gaat verder dan alleen een logo. Het omvat de visuele elementen, kleuren, typografie en grafische stijl die samen een onderscheidende en herkenbare identiteit vormen. Het zorgt ervoor dat een merk opvalt, een verhaal vertelt en een emotionele band creëert met het publiek.

Webdesign

Responsive webdesign is de sleutel tot een succesvolle online aanwezigheid. Met een responsieve website past jouw content zich automatisch aan aan verschillende schermformaten, waardoor het er altijd goed uitziet, ongeacht of het op een desktop, tablet of mobiel apparaat wordt bekeken. Bereik meer met een responsieve website!

Online marketing

Online marketing is de motor achter het vergroten van je online zichtbaarheid en het bereiken van je doelgroep. Met strategieën zoals zoekmachine optimalisatie, sociale media marketing en gerichte advertenties zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf opvalt en meer klanten aantrekt. Boost je online succes met online marketing!

Hosting & Onderhoud

Hosting & onderhoud vormen de basis voor een stabiele en goed functionerende website. Wij bieden betrouwbare hostingoplossingen en zorgen voor regelmatig onderhoud, updates en beveiliging. Laat ons de technische zorgen uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.
Bijzonder deskundig advies en vlotte bouw van onze nieuwe website, GW Media staat je bij met raad een daad en reageert snel op onze vragen.

Duco Pietjou

Nobis Cura Futuri

Geweldige persoonlijke service met prima kwaliteit! Voor iedereen aan te bevelen aangezien het ook nog eens betaalbaar is.

Rudie Span

Span Lijm- en metselwerken

Erg prettig gewerkt met GW Media, snel en professioneel. Niet te beroerd om te ondersteunen en staat klaar als er problemen zijn. Niets dan lof!

Wietze van Wieren

Homme Siebenga Bouw

Als je direct contact, een goed luisterend oor, iemand die meedenkt en afspraken nakomt belangrijk vindt is GW Media het juiste bedrijf!

Janette Haring

DogNL

Ik ben zeer tevreden met de samenwerking! Communicatie verloopt vlot en de websites presteren altijd boven verwachting!

Niels Hoekstra

The Bakery Leeuwarden

00 / 00
artwork-2