gwmedia-logo

Een passende website

Bij een moderne, digitale oplossing horen een moderne website en branding - een uitdaging die helemaal binnen ons straatje past. De website moest niet alleen modern ogen, maar ook qua functionaliteit aan de verwachtingen van vandaag voldoen. De ervaring van de eindgebruiker stond dan ook altijd centraal bij elke stap van het proces.

De aanpak

Samen met Wefabric gingen we op zoek naar de balans tussen een toegankelijke uitstraling en de juiste mate van flexibiliteit om iedere bezoeker te bedienen. Zowel de techniek als het ontwerp van de website is volledig  ingestoken op de beleving van de websitebezoeker. Dit kun je o.a. terug zien in de effectieve menustructuur.

Een kleine impressie van ons werk

Een effectieve maatwerk oplossing

Makkelijk te beheren

Een van die wensen was een krachtig maar een makkelijk te beheren CMS systeem. Een CMS systeem waarin de medewerkers van Wefabric makkelijk zelf content kunnen beheren, formulieren kunnen aanpassen en persoonsgegevens kunnen doorvoeren. Op basis van deze wensen hebben we gekozen voor het Wordpress CMS: volledig naar wens in te richten, te koppelen aan bestaande systemen én eenvoudig in beheer.

Makkelijk uit te breiden

WordPress is zo ingericht dat content makkelijk te wijzigen is voor iedereen. Het is gemakkelijk om te leren hoe je de website zelf beheert. Hierdoor ben je voor wijzigingen niet meer afhankelijk van de webbouwer. Betalen voor contentwijzigingen, wachten op aanpassingen en het ontbreken van een transparante urenindicatie, dat is allemaal echt niet meer van deze tijd. Je wilt meebewegen met de markt, inspelen op trends en snel reageren op jouw klanten. WordPress kan je hierin faciliteren.
Bijzonder deskundig advies en vlotte bouw van onze nieuwe website, GW Media staat je bij met raad een daad en reageert snel op onze vragen.

Duco Pietjou

Nobis Cura Futuri

Geweldige persoonlijke service met prima kwaliteit! Voor iedereen aan te bevelen aangezien het ook nog eens betaalbaar is.

Rudie Span

Span Lijm- en metselwerken

Erg prettig gewerkt met GW Media, snel en professioneel. Niet te beroerd om te ondersteunen en staat klaar als er problemen zijn. Niets dan lof!

Wietze van Wieren

Homme Siebenga Bouw

Als je direct contact, een goed luisterend oor, iemand die meedenkt en afspraken nakomt belangrijk vindt is GW Media het juiste bedrijf!

Janette Haring

DogNL

Ik ben zeer tevreden met de samenwerking! Communicatie verloopt vlot en de websites presteren altijd boven verwachting!

Niels Hoekstra

The Bakery Leeuwarden

00 / 00
artwork-2