Webdesign & ontwikkeling

Webdesign en ontwikkeling

Een eigen website hebben is onmisbaar voor uw bedrijf of organisatie, het is tenslotte uw online visitekaartje. GW Media luistert graag naar uw ideeën en zet dit om naar een uniek ontwerp in de vorm van een eerste concept.

Zodra u akkoord bent met het concept, zet GW Media dit om naar een klikbaar ontwerp om ook de look-en-feel te testen. Als ook hier een akkoord wordt bereikt, plaatsen wij de website binnen 2-3 weken online. Bij het design wordt ook altijd rekening gehouden dat de website mobielvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud is.

Responsive website

GW Media maakt voor u een op maat gemaakte website die perfect aansluit bij uw wensen en/of huisstijl. Wij maken uw website direct responsive, dit betekent dat hij automatisch mee schaalt op alle beeldschermformaten.

Zelf u website beheren met WordPress

GW Media is al ruim 10 jaar specialist in WordPress webdesign. Met WordPress kunt u uw website zelf makkelijk onderhouden en uitbreiden. Websites gemaakt in WordPress kunnen daarnaast ook goed ingericht worden voor de vindbaarheid in Google. De grootste voordelen van dit systeem op een rijtje:

  • Gebruiksvriendelijk
  • SEO-vriendelijk: uw website kan snel scoren in Google
  • Open source systeem

Bent u nieuwsgierig? Wilt u ook een website? Bekijk dan het werk van GW Media

Meer informatie aanvragen

Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat GW Media wel en niet met mijn gegevens doet.