Logo & Huisstijl

Logo & Huisstijl design

Uw huisstijl is uw visitekaartje, de eerste indruk die u maakt bij een eerste kennismaking. Deze indruk bepaalt voor een groot gedeelte wat men van uw bedrijf of organisatie vind.

Een huisstijl bestaat uit verschillende onderdelen waar je goed over na moet denken. Kleurgebruik, lettertypes en afbeeldingen zijn hier voorbeelden van. We beginnen vaak met het ontwerpen van een nieuw logo. Dit is de basis, een logo moet ervoor zorgen dat mensen een organisatie gaan herkennen. In overleg met de klant komen we tot het gewenste resultaat.

Ontwerpen huisstijl

Bij een sterke huisstijl draait het allemaal om herkenbaarheid en consistentie. In de basis verstaan we onder een huisstijl het ontwerpen van een logo, visitekaartje, briefpapier en bijpassende enveloppe. Maar een huisstijl kan natuurlijk veel breder ingezet worden.

Denk hierbij aan het toepassen op autobelettering, verpakkingsmateriaal, kleding, gevelbelettering, geprinte media, beurspromotie, enz. Ook bij het ontwerp van een website speelt huisstijl ontwerp een belangrijke rol en houden we natuurlijk optimaal rekening met de verschillende elementen binnen deze huisstijl. 

Bent u een startende ondernemer?

Of gewoon toe aan een nieuwe huisstijl? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een nieuwe huisstijl. In overleg met de klant komen we tot het gewenste resultaat.

Bent u nieuwsgierig? Wilt u ook een website? Bekijk dan het werk van GW Media

Meer informatie aanvragen

Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat GW Media wel en niet met mijn gegevens doet.