Is uw website al klaar voor de AVG?

Beveiliging

De AVG zoals wij hem in Nederland noemen is eigenlijk een Europese wet genaamd General Data Protection Regulation (GDPR). Deze wet vervangt alle landelijke wetten met betrekking tot het beschermen van persoonsgegevens. De oorspronkelijke Wet bescherming persoonsgegevens vervalt dus ook.

De wet is 2 jaar geleden in werking getreden, op 25 mei 2016, maar zal pas vanaf 25 mei 2018 van toepassing zijn. De afgelopen 2 jaar zaten we in een overgangsperiode die veel bedrijven nodig hebben om aan de eisen van de wet te voldoen.

In deze wet zijn de privérechten en -gegevens van individuen beter beschermd.
Er wordt veel meer verantwoordelijkheid bij bedrijven gelegd om te zorgen dat deze de privégegevens van hun personeel of klanten beschermen.
En er zijn toezichthouders aangesteld om te controleren of bedrijven zich houden aan de wet, met het risico op hoge boetes.

In de basis gaat het erom hoe zorgvuldig een bedrijf om moet gaan met de privégegevens van hun personeel, klanten en/of leads.

Een goed beveiligde website is voor ieder bedrijf essentieel. Virussen krijgen zo geen kans en ook hackers kunnen niet toeslaan. Wij kunnen ervoor zorgen dat de beveiliging van uw website up-to-date is. Dit zorgt ervoor dat uw website altijd veilig is.

Bent u nieuwsgierig? Wilt u ook een website? Bekijk dan het werk van GW Media

Meer informatie aanvragen

Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat GW Media wel en niet met mijn gegevens doet.